Savjeti

 

Svi znamo da bismo trebali jesti pet puta dnevno, u pravilnom ritmu, čim zdravije. U radnom tjednu se to ponekad može činiti kao nedostižna misija. Na poslu mnogi jedu kad stignu, usput. Često su to sendviči sa salamom, pekarski proizvodi ili gableci koje se naruči iz nekog obližnjeg restorana.

Svi znamo da je juhu poželjno jesti što češće u tjednu. Zato je dobro skuhati veću količinu juhe preko vikenda, tako da kroz idućih 3 do 4 dana imate juhu koju treba samo zakuhati, dodati rezance i začiniti.

Otkad sam otkrila "čarobni" prah od sjemenki, stavljam ga u svašta. Možete pripremiti veću količinu, pohraniti u staklenku i onda ste mirni neko vrijeme.

Sva pržena tijesta ponekad pate od viška masnoće. Mene ljuti ako se to dogodi baš fritulama. Zato sam dugo isprobavala dok nisam našla najbolje rješenje...
Sigurno Vam se ponekad dogodilo da se palačinke jednostavno lijepe za tavu, iako ste sve radili po receptu. Ili su vam gumenaste. Zato probajte neke od ovih trikova.
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti